Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trimis în judecată pentru sex cu o fată de 12 ani, candidat PNL într-un oraș

dorusupeala.ro
sectie de votare vot alegeri latrina

Un consilier local PNL a fost propus pentru un nou mandat chiar dacă procurorii l-au trimis în judecată pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu fată de 12 ani. Lazăr Teodor, ales local în oraşul timişean Ciacova, este acuzat de procurori că „în perioada septembrie 2014 – august 2015, inculpatul a întreţinut, în mai multe rânduri, raporturi sexuale consimţite cu persoana vătămată minoră M.E.D., în vârstă de 12 ani”. Dosarul este pe rolul Judecătoriei Deta, potrivit pressalert.ro.

Consilierul local neagă acuzațiile, dar refuză să facă alte declarații. În schimb, primarul PNL din Ciacova, Petru Filip, cel care l-a susţinut pe Lazăr ca să fie pe liste şi pentru următorul mandat, explică faptul că Lazăr Teodor a ajuns candidat la propunerea cetățenilor.

„Eu am cerut punct de vedere de la Poliţie, mi-a spus că deocamdată, în acel moment, nu are nicio problemă, este cercetat pentru nişte fapte, dar am considerat că poate să candideze pe aceste liste. În momentul în care va avea o problemă, normal … Eu am auzit discuţii. Justiţia este cea care hotărăşte. Am şi eu aşa o părere – dacă el chiar ar fi făcut acest lucru, eu cred că era arestat imediat, nu cred că se mai punea problema ca să-l cerceteze, dar în final justiţia îşi va spune cuvântul şi va hotărî cu privire la domnul Lazăr”, a declarat primarul, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.