Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Triplu atentat sinucigaş lângă sediul poliţiei din Damasc

www.yenisafak.com
explozie Damasc

Trei terorişti sinucigaşi şi-au detonat miercuri centurile cu explozivi lângă cartierul general al poliţiei din Damasc, făcând un mort şi şase răniţi, a anunţat Ministerul de Interne al Siriei, informează AFP. Doi atacatori "au încercat să lanseze un asalt împotriva cartierului general al comandamentului poliţiei. Gărzile au deschis focul, forţându-i să se arunce în aer înainte ca ei să pătrundă în clădire pentru a-şi atinge scopul", a anunţat ministerul, citat de mass-media oficiale.

"Poliţia a reuşit să încercuiască un al treilea terorist în spatele clădirii, determinându-l să-şi detoneze centura cu explozivi", a adăugat ministerul. Acest triplu atentat este al doilea atac de acest gen comis luna aceasta în capitala siriană. În 2 octombrie, atacatori au luat ca ţintă un comisariat al poliţiei în cartierul Midane, făcând 17 morţi. Atentatul a fost revendicat de gruparea jihadistă Stat Islamic (SI).

Atentatul de miercuri nu a fost deocamdată revendicat. Principal bastion al regimului lui Bashar al-Assad, capitala siriană a fost vizată de mai multe atentate sângeroase de la începutul războiului, în 2011, însă a fost relativ ocolită de lupte, conform Agerpres. Războiul din Siria a făcut până acum 330.000 de morţi de la declanşarea lui, în martie 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.