Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tristete in randul artistilor, dupa moartea actorului George Alexandru – mesaje emotionante

george alexandru

Vestea grea, primita la inceput de an, in privinta sfarsitului brusc si neasteptat al actorului George Alexandru i-a intristat pe colegii sai de breasla, dar si pe artistii din sfera muzicala.

1012545 954610244575254 2718449537680247826 n alexandru 677x500 Tristete in randul artistilor, dupa moartea actorului George Alexandru   mesaje emotionante de condoleante

(foto: Facebook/Teatrul Nottara)

O parte dintre acestia si-au exprimat, sambata, prin intermediul paginilor lor de Facebook, regratul fata de moartea actorului George Alexadru, alintat de cei dragi “Jorjac”.

Printre ei se numara Constantin (Bebe) Cotimanis, actor la Teatrul Nottara, teatru pe scena caruia George Alexandru a jucat aproximativ trei decenii. “Astazi aplaud cu intristata reverenta pe George Alexandru, partener de scena devenit prieten pe viata, ce a incetat astazi calatoria alaturi de noi cei ramasi aici. Jorjac are un nou rol la teatrul de sus, alaturi de cei la fel de dragi ce s-au grabit sa traga cortina. Ne vedem dupa spectacol, pastreaza masa!”, suna mesajul plin de emotie, dar si de nonconformism, transmis de actorul pe care multi il cunosc si drept membru al juriului unui concurs televizat destinat cautarii romanilor talentati.

La randul sau, Nicu Alifantis, unul dintre cei mai apreciati solisti romani, a transmis un mesaj de condoleante adresat apropiatilor actorului in varsta de 58 de ani. “George Alexandru, un alt om drag caăruia nu-i voi mai putea spune, la multi ani. Dumnezeu sa te-odihneasca-n pace, Jorjac! Condoleante, familiei indurerate!”, suna postarea aparuta pe pagina oficiala a artistului.

1937078 10153751123072435 3926251537166361473 n georg 500x500 Tristete in randul artistilor, dupa moartea actorului George Alexandru   mesaje emotionante de condoleante

Brenciu, alaturi de regretatul actor George Alexandru si de Nelu Ploiesteanu (foto: Facebook/Horia Brenciu)

Si Horia Brenciu regreta trecerea intr-o alta lume a actorului de la Nottara. “Jorjacul meu drag… Si mai aveam atatea de facut impreuna. Te voi iubi mereu”, marturiseste muzicianul, jurat, la randul sau, intr-o emisiune in cautare de voci bune, intr-o postare pe Facebook.

La doar cateva saptamani de cand implinise 58 de ani, actorul Teatrului Nottara, cunoscut pentru roluri din piese de teatru, dar si din filme precum “triunghiul mortiii” sau “E pericoloso sporgersi”, a pierit, pe un pat de spital de la Fundeni. Disparitia sa a fost anuntata de catre reprezentantii teatrului pe scena caruia a aparut pana in aceasta iarna. “Acest print al teatrului si al filmului romanesc a innobilat scena “Nottara”-ului vreme de 30 de ani”, suna anuntul trist prin care spectatorilor li se da vestea trecerii intr-o alta lume a lui George Alexandru.

Toti cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu, o pot face, luni, incepand cu ora 11, in holul teatrului Nottara, unde sicriul cu trupul sau fara viata va fi adus, pentru ultima oara, in spatiul atat de drag artistului, pentru ultimele aplauze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.