Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump, ATAC DUR la Obama: 'De ce nu i-a OPRIT'

trump obama

În timp ce continuă confruntarea dintre preşedintele SUA, Donald Trump, şi adversarii săi pe tema posibilei ingerinţe a Rusiei în scrutinul prezidenţial american prin acţiuni de piraterie informatică, el l-a întrebat joi pe Twitter pe predecesorul său, Barack Obama, de ce nu a luat măsuri împotriva acestei imixtiuni, în condiţiile în care ar fi avut informaţii despre ea, transmite agenţia DPA.

'În treacăt fie zis, dacă Rusia a muncit atât de mult la alegerile din 2016, totul s-a întâmplat în timpul Administraţiei Obama. Atunci de ce nu i-au oprit (pe ruşi) ?', a scris Trump pe Twitter.

Citește și: Cutremur cu magnitudinea de 6,7 în Guatemala, al doilea seism major în opt zile

El a făcut referire în acest context şi la audierea de miercuri a fostului secretar pentru securitate naţională de pe vremea lui Obama, Jeh Johnson, în cadrul investigaţiei privind presupusa imixtiune a Rusiei în scrutinul american.

În timpul audierii în faţa unui comitet al Camerei Reprezentanţilor, Jeh Johnson s-a declarat convins că atacurile cibernetice ruseşti chiar au existat şi au fost ordonate de însuşi preşedintele rus, Vladimir Putin.

Citește și: Militanţi musulmani au eliberat persoanele luate ostatice într-o şcoală din Filipine

Astfel, în opinia liderului de la Casa Albă, Johnson a fost 'ultimul responsabil de rang înalt din serviciile de informaţii care spune că nu a fost vreo mare combinaţie Trump-Rusia', anunță Agerpres.

Într-o postare ulterioară tot de joi, Trump a sugerat din nou că democraţii lui Hillary Clinton au pus la cale un complot împotriva lui prin teoria colaborării sale cu Rusia . 'Este o mare cacealma a democraţilor şi o scuză pentru că au pierdut alegerile', a scris el pe reţeaua de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.