Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump, ATAC DUR la CNN: 'A fost expus pentru știrile false. Jurnalism DE GUNOI'

Donald Trump nebun

Preşedintele american Donald Trump şi-a justificat frecventa utilizare a reţelelor sociale şi comportamentul său faţă de media într-o serie de mesaje postate în ultimele 24 de ore pe Twitter, relatează duminică publicaţia Le Soir în pagina sa electronică.

Trump a atacat din nou sâmbătă marile canale media americane pe care le acuză că difuzează "ura" împotriva lui şi şi-a justificat utilizarea intensă a reţelelor de socializare pentru a da replică detractorilor săi.

Donald Trump s-a declarat "extrem de fericit să vadă că CNN a fost în fine expus pentru ştirile sale false #FakeNews şi "jurnalismul său de gunoi". "Era şi timpul!", exclamă el.

Citește și: ATAC cu gaz periculos într-un club din Hamburg: Zeci de victime

El se referea la faptul că CNN a trebuit să-şi retragă unul din articole care afirma că Congresul american anchetează asupra unor eventuale legături între anturajul lui Trump şi un fond de investiţii rusesc.

Trei jurnalişti de la CNN au demisionat din cauza acestui articol eronat, postat on-line în 22 iunie pe site-ul CNN şi retras în ziua următoare. "Mă gândeam la posibilitatea de a înlocui denumirea de #FakeNews CNN în #FraudNews CNN", a ironizat Donald Trump.

El însuşi şi-a apărat obiceiul de a utiliza reţelele de socializare într-o nouă serie de mesaje pe Twitter.

"Canalele media de informare false şi frauduloase lucrează dur pentru a convinge republicanii şi pe alţii că eu nu ar trebui să utilizez reţelele de socializare - dar amintiţi-vă, am câştigat alegerile din 2016 cu interviuri, discursuri şi cu reţelele de socializare", a scris preşedintele pe Twitter.

"Eu trebuia să combat #FakeNews şi am făcut-o. Vom continua să câştigăm!", a adăugat el.

Acuzat de criticii săi că nu se comportă în manieră prezidenţială, Donald Trump a replicat, tot pe Twitter:" Utilizarea reţelelor sociale de către mine nu este prezidenţială, ea este în stilul unui PREŞEDINTE MODERN", reluând astfel marele său slogan din campanie " Make America Great Again!" ("Să-i redăm grandoarea Americii!").

Citește și: Londra, BLOCATĂ de proteste de AMPLOARE: Mii de oameni i-au cerut DEMISIA Theresei May - VIDEO

Trump şi-a încheiat ziua atacând din nou presa în cursul unei reuniuni la Washington. "Canale media falsificatoare au încercat să mă împiedice să ajung la Casa Albă, dar eu sunt preşedinte şi ele nu sunt", a declarat el.

"Canalele media necinstite nu ne vor împiedica niciodată să ne realizăm obiectivele pentru marele nostru popor american", a lansat Trump. "Faptul este că presa s-a distrus ea însăşi pentru că a mers prea departe", a mai spus Donald Trump, conform Agerpres.

Ziarul New York Post a publicat vineri un articol intitulat "Despre mesajele de pe Twitter ale lui Trump", care conţinea doar trei cuvinte:"Stop.Juste stop".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.