Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump AVERTIZEAZĂ Pakistanul în privința adăpostirii teroriștilor: 'Are multe de PIERDUT'

donald trump

O retragere rapidă din Afganistan ar crea un "vid" de care ar profita "teroriştii", a declarat luni seară Donald Trump prezentând noua strategie a Statelor Unite pentru "cel mai lung război din istoria americană", transmit agenţiile internaţionale de presă.

Referindu-se la situaţia din regiune, el a încercat să pună presiune asupra Pakistanului vecin care, a spus el, "este frecvent un refugiu pentru agenţii haosului, violenţei şi terorii".

Citește și: CUTREMUR în Italia: Mai mulți morți și răniți / UPDATE / VIDEO

Pakistanul are "mult de pierdut dacă va continua să îi adăpostească pe criminali şi terorişti", destabilizând Afganistanul vecin, iar asta trebuie să se schimbe "imediat", a avertizat Donald Trump, conform Agerpres.

Anunţând noua strategie a Statelor Unite pentru războiul din Afganistan, el a lăsat uşa deschisă dialogului cu unii dintre rebeli: "La un moment dat, după un efort militar eficient, poate că va fi posibil să avem o soluţie politică incluzând o parte dintre talibanii din Afganistan".

Citește și: Cea mai mare ENIGMĂ a omenirii a fost elucidată: Cercetătorii au descoperit cum au apărut primele animale pe Pământ

Liderul administraţiei de la Washington a atras atenţia guvernului de la Kabul că sprijinul american nu este însă "un cec în alb".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.