Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump îl UMILEȘTE TOTAL pe Obama: L-a invitat, la Casa Albă, pe cel care l-a numit 'fiu de curvă'

trump obama

Preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, îl umilește total pe Barack Obama. El şi preşedintele filipinez Rodrigo Duterte au avut o discuţie telefonică "extrem de animată", în cursul căreia viitorul lider de la Casa Albă i-a adresat controversatului lider de la Manila invitaţia de a face o vizită la Washington, transmite Reuters, care citează o informaţie făcută publică de către unul dintre consilierii lui Duterte. Duterte e cel care l-a numit ”fiu de curvă” pe Obama.

Discuţia are loc pe fondul unei perioade dificile în relaţia dintre cele două ţări. După ce a devenit, în urmă cu cinci luni, preşedintele statului Filipine, unul dintre aliaţii asiatici ai SUA, Rodrigo Duterte a adoptat o retorică extrem de agresivă la adresa Washington-ului şi a preşedintelui Barack Obama. A lansat, în schimb, semne de deschidere către rivalul chinez şi a indicat că este interesat de o nouă alianţă cu Rusia, relatează agerpres.ro.

Citește și: ÎNFIORĂTOR Cum va fi APOCALIPSA: Modurile prin care Pământul poate fi DISTRUS

Convorbirea dintre Trump şi Duterte a durat mai bine de şapte minute, a anunţat Christopher Go, consilier special al preşedintelui filipinez, într-un scurt mesaj adresat presei. Echipa lui Donald Trump nu a avut încă o reacţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.