Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump nu suportă ironiile! Contre cu un actor celebru pe Twitter

Hollywood Reporter
trump alec baldwin

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, ironizat într-o emisiune de satiră de actorul Alec Baldwin pentru folosirea inoportună a Twitter-ului, a răspuns sâmbătă seară chiar de pe contul său personal pe respectiva reţea de socializare, comentează AFP, potrivit agerpres.ro

"Tocmai am încercat să mă uit la 'Saturday Night Live' - pur şi simplu nu se poate vedea! Total partizană, fără umor, iar interpretarea lui Baldwin nu ar putea fi una mai proastă. Trist", a scris preşedintele american ales de pe contul său de Twitter, @realDonaldTrump.

Campanie cu săbiile pe masă: Alina Gorghiu îl provoacă la duel pe Liviu Dragnea / VIDEO


Nu este prima dată când miliardarul reacţionează prin intermediul contului său de Twitter, urmărit de 16,5 milioane de abonaţi, la această parodie difuzată de postul NBC în cadrul emisiunii sale săptămânale extrem de urmărite 'Saturday Night Live'. 

În emisiunea din această sâmbătă, actorul Alec Baldwin, purtând o perucă blondă, îl ironizează pe miliardar pe cale să redistribuie un mesaj publicat de un licean, în plină reuniune cu responsabilii de securitate naţională.

'Premiul anti-corupţie 2016' pentru cel mai controversat dosar din lume: Cine sunt câștigătorii


"Postează atât de mult pe Twitter pentru a deturna atenţia mass-media de la conflictele de interese şi de la persoanele înfricoşătoare care formează cabinetul său", spune personajul consilierei sale, Kellyanne Conway, interpretată de actriţa Kate McKinnon.

"Nu, o fac pentru că am un creier bolnav", răspunde personajul Trump. 

"Faceţi publică fişa de impozite şi mă voi opri", a scris şi actorul Alec Baldwin, tot pe Twitter, după reacţia preşedintelui ales. 

La aproape o lună de la alegerea sa la conducerea SUA, Trump continuă să alimenteze diverse polemici prin reacţiile sale zilnice şi fără filtru de pe Twitter. 

Echipa de campanie a lui Trump a preluat sub control contul de Twitter al acestuia cu câteva zile înainte de scrutinul de la 8 noiembrie pentru a evita orice derapaj prin acest canal de comunicată înaintea votului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.