Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump face DEZVĂLUIRI ce pot schimba soarta alegerilor în SUA: Ce a spus despre Clinton

GTY_donald_trump_hillary_clinton_sk_150619_16x9_992

"A ajutat-o Hillary cea necinstită pe dezgustătoarea (vezi înregistrarea cu sex şi trecutul) Alicia M să devină cetăţean american, pentru a o putea folosi în dezbatere?", a scris vineri în zori pe Twitter candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump.

El a escaladat astfel, cu mai puţin de şase săptămâni înaintea alegerilor din 8 noiembrie, un nou scandal care l-ar putea face să piardă voturi din partea femeilor şi a alegătorilor de origine hispanică, observă Reuters.

Citește și: DEMISIE la Antena 1: BOMBA lui Dan Capatos a plecat

Postarea lui Trump se referea, evident, la fosta Miss Univers, Alicia Machado, născută în Venezuela, şi la Hillary Clinton, candidata democrată la preşedinţie. Trump foloseşte de mai multă vreme apelativul "crooked Hillary" (Hillary cea necinstită) pentru a se referi la Clinton. Machado l-a acuzat în mod repetat pe Trump de hărţuire şi umiliri.

Platforma multimedia Politico a relatat că Machado a jucat în programe TV îndrăzneţe şi a pozat nud pentru ediţia mexicană a revistei Playboy, dar nu a găsit dovezi că ea ar fi filmat şi materiale pornografice. Nici Trump nu a adus vreo dovadă în acest sens, dar a afirmat că staff-ul de campanie al lui Clinton a fost "fraierit" de fosta Miss Univers şi că nu a ştiut despre trecutul acesteia.

Citește și: SCANDAL într-un liceu din București: Ce poze a putut să posteze o profesoară / FOTO

Clinton a ripostat tot printr-o postare pe Twitter: "Asta e... dezechilibrat, chiar şi pentru Trump", iar ulterior a adăugat: "Când ceva intră sub pielea subţire a lui Donald, el răbufneşte şi nu poate renunţa. Asta e periculos pentru un preşedinte".

Una din temele dezbaterii celor doi candidaţi, transmisă luni în direct la televiziune, a fost temperamentul; fiecare l-a acuzat pe celălalt că nu are calităţile necesare unui şef de stat. În cadrul aceluiaşi eveniment, Clinton a afirmat că Trump - fostul deţinător al drepturilor pentru concursurile de frumuseţe Miss Univers - a numit-o pe Machado "Miss Piggy" şi "Miss Menajeră", aluzii la greutatea ei şi la originea latinoamericană. Au urmat replicile lui Trump şi insistenţa Aliciei Machado în susţinerea acuzaţiilor, informează agerpres.ro.

Citește și: VIDEO ȘOCANT S-a filmat în timp ce-i mânca placenta soției

Un purtător de cuvânt al lui Clinton a declarat că aceasta a sunat-o vineri pe Machado şi i-a mulţumit pentru curajul de care dă dovadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.