Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trupele speciale ale Iranului jură RĂZBUNARE: SUA şi Arabia Saudită sunt în vizor

ISIS, iran

Comandantul adjunct al Gardienilor Revoluţiei din Iran a promis miercuri răzbunare împotriva Statului Islamic şi a aliaţilor săi, după cele două atacuri teroriste de la Teheran care au avut ca ţintă parlamentul şi mausoleul ayatollahului Khomeini, soldate cu cel puţin 12 morţi, transmite Reuters.

"Să nu existe nicio îndoială că ne vom răzbuna pentru atacurile de astăzi de la Teheran, pe terorişti, pe afiliaţii lor şi pe susţinătorii lor", a declarat Hossein Salami, citat de media de stat din Iran, scrie agerpres.ro.

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor

Gardienii Revoluţiei, corpul de elită al forţelor armate iraniene, subliniază într-un comunicat difuzat de media de stat că "au dovedit în trecut că răzbună tot sângele nevinovat vărsat" în Iran.

Comunicatul notează că atacurile au avut loc "la doar o săptămână după întâlnirea dintre preşedintele SUA (Donald Trump) şi liderii (saudiţi) din spate care susţin teroriştii". "Faptul că Statul Islamic a revendicat responsabilitatea demonstrează că aceştia au fost implicaţi în acest atac brutal", se adaugă în comunicatul Gardienilor Revoluţiei.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

Cel puţin 12 persoane şi-au pierdut viaţa şi 43 au fost rănite în două atacuri teroriste comise miercuri împotriva parlamentului iranian şi a mausoleului ayatollahului Khomeini, ambele situate în Teheran. Nu este clar dacă în bilanţ sunt incluşi şi teroriştii ucişi. Atacurile au fost revendicate de gruparea teroristă Statul Islamic, o premieră în Iran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.