Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tsumani în Primăria Sectorului 4. Ce decizii a luat primarul interimar

lovitura

Un adevărat tsunami are loc în aceste zile la nivelul aparatului Primăriei Sectorului 4. Noul primar interimar al Sectorului 4, Daniel Băluță, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că aproape toți directorii din Era Piedone au fost schimbați. Numele cel mai interesant este cel al lui Ștefan Florescu (care se vrea primar la Sectorul 6), directorul de la Piețe, dar nu este singurul.

L-am eliberat din funcție în această dimineață pe domnul Florescu.”, a spus primarul interimar Daniel Băluță.

Solicitat să explice decizia luată, edilul a ținut să precizeze că decizia sa nu are la bază nici un fel de acuzație și a făcut referire la o analiză care se facă și în urmă cărora ia asemenea decizii în cazul directorilor:

Vezi și: Reacția lui Piedone după demiterile în lanț de la Primăria Sectorului 4

Sunt analize pe care un manager e obligat sa le facă și în momentul în care vede parametrii analizei e obligat sa ia decizii daca vrea sa eficientizeze lucrurile. Au mai fost demiși directorii de la Poliția Locală a Sectorului 4, directorul de la Parcuri și zone de agrement, directorul de la Invățământ și Tineret și mulți alții. E vorba de aproape toți directorii pentru că pe măsură ce se fac aceste analize iau decizii pentru că simt nevoia de o schimbare și o dinamizare a aparatului administrativ al sectorului”, a mai spus primarul interimar pentru STIRIPESURSE.RO
Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a demisionat după scandalul Tragediei de la Clubul Colectiv. Inițial el a fost reținut de DNA și arestat de Tribunalul Bucuresti, dar apoi eliberat de Curtea de Apel Bucuresti.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.