Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă: 'Am un sentiment nasol, vin vremuri grele pentru România'

tudor chirila

Artistul Tudor Chirilă lansează bomba după ce Marea Britanie a decis, prin vot, să iasă din Uniunea Europeană. Chirilă crede că România va fi extrem de afectată după Brexit. Într-un scurt mesaj publicat pe o reţea de socializare, artistul în vârstă de 42 de ani a scris că după Brexit "vin vremuri grele pentru România". Nici parlamentarii nu au scăpat de "vorbele grele" ale cântăreţului.

Citeşte şi: ŞOC în Statele Unite: Poliţia e în alertă după ce Sinead O’Connor a ameninţat cu sinuciderea

"Nu sunt analist politic si nici financiar asa ca mi-e greu sa-mi dau cu parerea. Am insa un sentiment nasol dupa votul pro Brexit. Anume ca vin vremuri grele pentru Romania, care daca n-ar fi fost in UE, am fi fost (probabil) un fel de Belarus in mana unei oligarhii restranse. Acum, regresul si restauratia sunt mai aproape ca niciodata. In sinea lor penalii cred ca se bucura. Pardon, parlamentarii. Timpul ne va spune unde naiba ne indreptam.

Citeşte şi: Victor Ponta a dat cărţile pe faţă: Fostul premier s-a decis să spună tot

PS. Iar chestia asta cand poporul este chemat sa decida (doar) in anumite situatii cand conducatorii (in cazul de fata Cameron) nu sunt in stare sa-si asume responsabilitatea unei directii pentru natiunea lor, ne arata in ce vid moral ne-au adus politicienii peste tot in lume. Cand UK trimite soldati la razboi Camero nu convoaca referendum. Acum natiunea britanica traieste cu impresia ca e impartita in doua iar viitorul oricare ar fi el va aduce vinovatii de o parte sau de alta.", a scris Chirilă pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.