Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, atac neașteptat la Victor Ponta: ”Este un flagel! Întunericul Moral”

Artistul Tudor Chirilă transmite un mesaj extrem de dur în această campanie electorală. Chirilă îl atacă pe Victor Ponta și îndeamnă lumea să iasă la vot împotriva ”Întunericului Moral” pe care îl reprezintă Victor Ponta și PSD.

”Campania jegoasa a PSD trebuie anihilata altfel ne vom trezi in intunericul care se va aseza dupa ce acest individ imoral si amoral numit Victor Ponta ar iesi presedinte. Trebuie sa iesim la vot impotriva acestui flagel numit PSD. Acest moment dramatic pe care il traim are ceva din claritatea epica a unui basm. Fortele Raului si Intunericului Moral trebuie spulberate. O putem face doar prin vot. Iesiti la vot si va rog scoateti-va prietenii la vot. Este ceasul al doisprezecelea. Nu mai e timp sa vedem unde am gresit. important e sa nu gresim acum. Lehamitea, indiferenta, scarba nu au ce cauta aici. Iesim la vot”, susține Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a mai fost amintit în lumea politică. Într-o declarație, Crin Antonescu recunoștea că modelul său moral este artistul Tudor Chirilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.