Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă: Îmi vine să vomit când îi văd pe Iohannis și pe Ponta zâmbind împreună

tudor chirila

Klaus Iohannis și Victor Ponta au participat împreună la manifestările de la Iași prilejuite de Mica Unire. Cei doi au stat chiar unul lângă altul, prilej de critici la adresa președintelui din partea simpatizanților.

Foarte virulent este Tudor Chirilă! Artistul a ieșit în noaptea de 16 noiembrie pe străzi pentru a se bucura de victoria lui Klaus Iohannis. Acum, Chirilă spune că îi vine să vomite ce a ajuns președintele să facă alături de adversarul său la prezidențiale.

”Imi provoaca o stare de greata imaginile cu presedintele Iohannis si Ponta zambind impreuna la sarbatoarea Micii Uniri.

Trebuie sa fii dintr-un aluat cu totul special (n-as vrea nici macar sa-l miros) ca sa poti lasa cu atata usurinta in spate mizerabila campanie din noiembrie. Ca si cum Ponta n-ar fi improscat cu noroi, ca si cum Iohannis n-ar fi fost murdarit. Cine a zis ca e usor sa fii politician? E nevoie de obraz gros de tot. Imi ramane speranta din ce in ce mai palida ca Iohannis isi va va respecta promisiunile facute electoratului. Stiu, sunt idealist. Ma duc sa-mi caut un antivomitiv.”, e mesajul lui Chirilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.