Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă reacționează în scandalul cu Ciutacu și Ciuvică: replică VIRULENTĂ a artistului

tudor_chirila

Artistul Tudor Chirilă a fost criticat dur pentru faptul că acceptă să cânte pe bani publici, dar în același timp iese la proteste împotriva PSD. Chirilă susține că jurnaliștii care l-au criticat nu arată decât cât sunt de ”idioți și disperați”, pentru că nu el este cel care stabilește în ce orașe cântă sau nu trupa Vama.

Citește și: Ciutacu, dezvăluiri BOMBĂ despre Tudor Chirilă. Cine îl finanţează pe celebrul cântăreţ

Citește și: Jocul nervilor și amenințărilor în coaliție. Cum își joacă PSD și ALDE viitorul

Citește și: Procurorul dat afară de Kovesi rupe tăcerea: 'O să se vadă în curând'/ INTERVIU

Ăştia nici cu rahat nu ştiu să arunce ca lumea. Judecând după ce postări există pe pagina asta nici nu ar trebui să-i dau atenţie, dar e o ocazie bună să semnalez încă o dată cât de idioţi şi cât de disperaţi sunt unii. Deci, analiză pe text:

1. "Banii i-au fost dați de primarul PNL"
Banii primăriei nu sunt banii primarului, indiferent din ce partid ar face parte. Nu-i aduce de acasă. Sunt bani publici, din taxele plătite de cetăţeni. Iar concertele organizate de primării din bani publici au ca scop să livreze divertisment pentru cetăţeni. Cei care, indirect, le plătesc. De asta la genul ăsta de evenimente o să vedeţi artişti din mai multe genuri muzicale. Pentru că gusturile publicului sunt diverse. Judecând după numărul oamenilor adunaţi la concertul VAMA de la Ploieşti şi, mai ales, după reacţii, aş spune că cel puţin o parte din ploieşteni au fost mulţumiţi de felul în care s-au cheltuit banii lor.

2. "La nici 24 de ore, același Tudor Chirilă protesta fără rușine în București împotriva modulului în care PSD cheltuie banii publici."
Greşit. Protestul de duminică a fost declanşat de proiectul de lege propus de Guvern pentru un cod administrativ prin care sunt modificate mai multe reglementări în ce priveşte statutul funcţionarilor publici, dar şi legile ce îi privesc pe demnitari. Mai exact, daca proiectul e adoptat de Parlament şi intră în vigoare în forma actuală se abrogă legea care nu i-a permis lui Liviu Dragnea să fie premier. Dar ce mai conteaza faptele, de ce să stricăm o poveste buna, dar falsă cu nişte amănunte, nu?

3. "Primăria Ploiești a întocmit în așa fel Caietul de sarcini încât Tudor Chirilă să fie sigur că va beneficia de contract." 
Domnilor, toate primăriile în caietele de sarcini menţionează artiştii pe care îi vor în concert într-o ordine a preferinţelor. În aşa fel încât cei care participă la licitaţii să ştie ce să le propună. În plus, VAMA are o agenţie de management care se ocupă inclusiv de concerte. Agenţia primeşte oferte de la clienţi (primării, agenţii de evenimente, agenţii de booking, studenţi sau liceeni care organizează baluri etc). VAMA primeşte un sms cu data şi locul concertului. Nu e treaba noastră să investigăm cine e primar în fiecare oraş sau din ce partid provine. E foarte probabil ca de-a lungul anului VAMA să fi cântat la evenimente organizate de primării în oraşe în care primarii provin din PSD. Ce are sula cu prefectura? Ah, bun, ştim că în Bucureşti ego-ul dnei FIrea nu i-ar permite niciodată să accepte că poate printre cetaţenii orasului pe care îl gospodăreşte sunt şi unii care plătesc taxe la bugetul local şi ar vrea să asculte VAMA la evenimentele organizate de primărie. Dar nu-i problemă, ne descurcăm să ajungem altfel la publicul nostru.

Nu prea mi-e clar care e de fapt mesajul acestei "investigaţii". Trebuia să nu cântăm la Ploieşti pentru că-s bani publici? Sau pentru ca e primar din PNL? Sau nu mai trebuia să ies la proteste doar pentru ca primari PNL sau PSD au cerut în caietele lor de sarcini concert VAMA pentru evenimentele organizate de primării? Cam asta iese când lipsa de logică îşi dă mâna cu lipsa de jurnalism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.