Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă, un nou mesaj manifest: Să se excludă negocierile cu partidele toxice PNL și PSD

chirila

Celebrul Tudor Chirilă vine cu un nou mesaj manifest în care le cere politicienilor care nu fac parte din partidele tradiționale să refuze orice negociere cu PSD și PNL. Despre cele două formațiuni, Chirilă spune că sunt formate din ”hoți, penali sau traseiști politici”. El cere să nu se facă niciun compromis cu actuala clasa politică, așa cum a cerut ”strada” la protestele de după tragedia din clubul Colectiv.

Citește și: Soția unui patron de televiziune de știri din România, goală pușcă pe Facebook / Foto 18+

”Oricine vrea să-și păstreze credibilitatea la alegerile locale din iunie ar trebui să excludă orice negociere, de orice natură, cu partidele toxice PNL și PSD. Politica poate că înseamnă compromis, dar nu cred că poate exista compromis între un individ care are o pretenție de bună credință și cele două mari partide de hoți, penali sau traseiști politici. Mișcările de stradă de după COLECTIV au exprimat o poziție clară: niciun compromis cu actuala clasă politică. Și tot după COLECTIV clasa politică ne-a arătat cu vârf și îndesat că nu are nici cea mai mică intenție să se reformeze. Nominalizările la primăria generală nu fac decât să alimenteze un adevăr de prea mult timp constatat: PSD și PNL aceeași mizerie.

Amatorilor de scandal le spun dinainte că postările mele pe teme de interes general (cum ar fi soarta orașului în care trăiesc) nu înseamnă că fac politică (deși nu văd care ar fi problema) ci că îmi exprim, într-un spațiu public, opinia de cetățean al acestui oraș.”, e mesajul dur al vedetei.

Citește și: Fosta soție a unui ex-component al Generației de Aur se iubește cu un bărbat cu 15 ani mai mic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.