Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Gheorghe se dezice de Ponta

tudor gheorghe

Tudor Gheorghe a fost unul dintre artiştii care s-au implicat în campania electorală din toamna anului 2014. Acesta l-a susţinut pe Victor Ponta în cursa prezidenţială. După un an, Tudor Gheorghe s-a lecuit şi nu mai vrea să audă de politicieni contemporani.

"Ce politică? E dezastru! Toată lumea știe că n-am votat cu Johannis... Acum nu-mi mai place nici un politician, gata, m-am lecuit", afirmă Tudor Gheorghe într-un interviu pentru EVZ.

Vezi şi: Tatăl lui Tudor Gheorghe atacă Antena 3: S-au folosit de numele meu în campania de salvare a unui comunist murdar

În schimb, cunoscutul artist îl simpatizează pe mareşalul Antonescu, chiar dacă există o lege care interzice cultul criminalilor de război, categorie la care este inclus şi fostul conducător al României din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial.

Solicitat să menţioneze trei nume de mari români, Tudor Gheorghe a răspuns: "Păi, sunt mulți, mă. Eminescu, Ion Antonescu, Adrian Păunescu, Mihai Viteazu, Nicolae Bălcescu. Primul e clar, nu te atingi de el. Nici măcar eu n-am putut. Nu pot să-i pun poezia pe muzică și cu asta basta. Al doilea e Antonescu, nu-mi pasă că mă acuză unii-alții că aș fi legionar sau mai știu eu ce. El ne-a ordonat să trecem Prutul! Pentru mine e unul dintre cei mai mari români!"

Citeşte şi:

RĂZBOI din cauza lui Ponta: Ioan Gyuri Pascu îl desființează pe Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe, declarație surprinzătoare despre Klaus Iohannis / VIDEO

Legea antilegionară, explicată de directorul 'Elie Wiesel'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.