Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorache, despre cluburile din Sectorul 1 autorizate ISU: Le numeri pe degetele de la o mână

dan tudorache

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat marți că numărul cluburilor, barurilor și unităților de alimentație publică cu program prelungit din această zonă administrativă care au acord de funcționare este extrem de redus, iar măsurile ce se pot lua împotriva celor care nu au autorizații sunt limitate la amenzi, conform Ordonanței 915/2015.

"Până în luna iulie, aceste cluburi funcționează pe proprie răspundere, conform ordonanței date de Guvernul Cioloș. Sper ca până la acea dată să intre în legalitate și să-și obțină autorizația ISU, după care noi urmează să-i autorizăm. Acest termen a fost prorogat până în luna iulie, cât mai sunt păsuiți fără autorizație ISU", a precizat Tudorache. Întrebat ce alte măsuri ar putea lua Primăria, Tudorache a spus că se pot da amenzi, menționând că numărul celor care dețin autorizații de funcționare este foarte mic. "Putem să-i amendăm pe alte probleme pe care le descoperim și asta am și făcut în urma controalelor. Cred că cea mai stringentă problemă a noastră este această autorizație pentru protecția la incendiu. Pot să vă spun că sunt foarte puțini autorizați din punct de vedere ISU, poți să-i numeri pe degetele de la o mână", a spus edilul Sectorului 1, conform Agerpres.

În urma incendiului izbucnit în clubul Bamboo, la cererea edilului Capitalei, Gabriela Firea, Primăria Sectorului 1 a declanșat o acțiune de verificare a tuturor cluburilor, barurilor și a unităților de alimentație publică care au un program prelungit. Potrivit unor surse, în nopțile de vineri, sâmbătă și duminică ale săptămânii trecute, au fost verificate în Sectorul 1 peste 70 de baruri, cluburi și unități de alimentație publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.