Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader a mai pus la punct un ambasador, după ce al SUA: Ce a recunoscut ambasadorul britanic după întâlnirea de la minister

Inquam Photos / Octav Ganea
Tudorel Toader

Colaborarea româno-britanică în domeniul justiţiei, inclusiv în ceea ce priveşte cooperarea judiciară în materie civilă şi penală, s-a aflat printre temele discutate miercuri de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cu ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiţiei, transmis redacției STIRIPESURSE.RO, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi secretarul de stat Marieta Safta, au primit vizita ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord în România, Paul Brummell, însoţit de vice-ambasadorul Adam Sambrook şi de Adele Doyin Shiyanbola - şef al Departamentului politic din cadrul ambasadei.

Citește și: BNR a sancționat două bănci! Una este foarte cunoscută! Cu ce au greșit băncile

Cu această ocazie, arată sursa citată, a fost evidenţiată colaborarea româno-britanică în domeniul justiţiei, inclusiv în ceea ce priveşte cooperarea judiciară în materie civilă şi penală.

"Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru consolidarea relaţiilor de cooperare între cele două state şi reafirmarea sprijinului reciproc. Domnul ministru Toader a expus contextul propunerilor de modificare a legilor justiţiei", se menţionează în comunicatul MJ.

Citește și: De necrezut! Instituția publică din România care nu dorește să admită că e publică

Conform sursei citate, ambasadorul Brummell a afirmat că este responsabilitatea României să decidă cu privire la legislaţia proprie, în conformitate cu Constituţia şi cu procedurile parlamentare. Totodată, şi-a exprimat speranţa că modificările aduse sistemului de justiţie vor promova independenţa şi eficienţa operaţională ale instituţiilor judiciare şi ale statului de drept şi că acestea se vor realiza printr-o consultare largă cu toate părţile relevante.

Citește și: Este mult? Cât a costat-o pe revista Closer pozele topless cu Kate Middleton .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.