Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudorel Toader: Demisia mea cu număr de înregistrare se află în Bucureşti

toader tudorel

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat vineri seara că demisia sa cu număr de înregistrare se află în Bucureşti.

''Sunt în Iaşi. Demisia mea cu număr de înregistrare se află în Bucureşti!'', a scris pe pagina sa de facebook Tudorel Toader. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi, pe Facebook, că şi-a depus demisia din funcţie. 

"Exprim deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din demnitatea de ministru al Justiţiei", a informat Toader. 

El declara joi dimineaţă că este încă membru al Guvernului, subliniind că va respecta deciziile politice şi juridice care vor fi luate. 

"Un Guvern, indiferent în ce etapă funcţionează, are două componente, se sprijină pe doi piloni: un pilon politic - sprijinul alianţei majoritare şi un pilon, o componentă juridică pe care o conferă Parlamentul. Eu fac parte, chiar dacă independent, încă fac parte dintr-un Guvern, un Guvern care am văzut că ieri a pierdut sprijinul politic, dar care are încă suportul juridic. Personal, cred că în momentul în care se retrage sprijinul politic pentru un Guvern în ansamblul lui se retrage implicit sprijinul politic şi pentru fiecare membru al Guvernului, chiar dacă e membru de partid, al unui partid sau altul, sau dacă e independent. Sigur, voi respecta deciziile care vor fi luate pe cele două componente - politică şi juridică", a declarat Toader, la Ministerul Justiţiei. 

Întrebat dacă face parte din "tabăra" lui Sorin Grindeanu sau a lui Liviu Dragnea, Tudorel Toader a răspuns: "Eu sunt ministrul Justiţiei, azi, încă şi îmi îndeplinesc aceste obligaţii. Nu fac parte din nicio tabără, nu uitaţi că sunt ministru independent".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.