Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudose a făcut ANUNŢUL: Ce pregăteşte Guvernul în această toamnă

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

După şedinţa CEX a PSD, premierul Mihai Tudose a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă şi despre planurile pe care Guvernul le are pentru toamna aceasta. Prim-ministrul susţine că la începutul lunii septembrie se va finaliza draftul bugetului pentru ca acesta să fie depus la începutul lunii octombrie.

"S-a luat decizia la nivel de partid saptamana aceasta, am discutat luni cu domnul presedinte. Pentru coerenta actului guvernamental, politic, in 2 saptamani, maxim 3, sa avem draftul de buget pentru a intra in normalitate. In octombrie sa depunem bugetul si odata cu draftul sa avem si masurile legislative. Sa nu ne trezim in ianuarie ca pentru a pune in practica bugetul trebuia sa avem legi in 2017. (...) Cea mai importanta provocare e legea salarizarii unice, cu transferarea cheltuielilor cu angajatul, diminuarea impozitului pe venit, diminuarea contributiilor sociale, toate acestea vor fi la pachet.", a spus premierul Mihai Tudose.

"Supraacciza la carburanti va fi o decizie implementata toamna aceasta, dar inca se negociaza cu producatorii.", a completat prim-ministrul Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.