Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcan anunță cum stă PNL în sondaje. 'Ştiu că nu v-am fost simpatică'

turcan orban

Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL din ultimele şase luni, a susţinut un discurs în deschiderea Congresului PNL în care se alege noua conducere a partidului. Aceasta a criticat conducerea din 2016 şi a anunţat că PNL a crescut în sondaje.

Potrivit Ralucăi Turcan, PNL are în acest moment 27% în toate sondajele, "inclusiv în cele măsluite". Preşedintele interimar al PNL a denunţat "lipsa de perspectivă de la ultimele alegeri", cu o prăpastie între discursul partidului şi ceea ce aşteptau oamenii din afara partidului.

"Ştiu că nu v-am fost simpatică. E şi dificil să fii simpatic într-o perioadă de criză", a afirmat Raluca Turcan, adăugând că liberalilor le-a lipsit şi respectul între ei, "acel respect prin care să poţi susţine argumentat şi civilizat o opinie contrară".

Vezi şi: CHEIA bătăliei pentru preluarea Palatului Victoria

"PNL va putea guverna modern, eficient şi european, cu siguranţă mult mai bine decât orice încercare a PSD pe care o vedem în ultimele zile. Din nefericire, pentru cei care au votat şi au aşteptat stabilitate politică, astăzi au primit un ridicol complet din partea celor din PSD. Niciunul nu este mai breaz decât celălalt. Dragnea ocupă Parlamentul, Grindeanu ocupă Guvernul. Sunt fix aceeaşi Mărie, dar cu altă pălărie. Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă şi, din nefericire, tot ce naşte din PSD dăunează grav României. (...) Trebuie să-i sancţionăm prompt şi să demonstrăm că familia PNL are un mare potenţial de a ajunge la inima şi mintea românilor. Să guvernăm bine şi profesionist, pentru că mulţi se uită spre noi şi aşteaptă lucrul acesta de la PNL", a afirmat Turcan, la Congresul PNL.

Vezi și: S-a AFLAT: Ce va conține, de fapt, MOȚIUNEA împotriva guvernului Sorin Grindeanu

Ea a subliniat că liberalii trebuie să urmărească "realitatea", amintind că din ianuarie PNL a arătat că programul de guvernare al social-democraţilor este nesustenabil, are mai mult idei frumoase de prezentat la televizor. 

"Am spus că Dragnea este obsedat de putere şi că se va distruge singur şi că îşi va distruge şi partidul. Aşa se întâmplă. Am spus că eticheta de guvernare a PSD va fi cea de la OUG 13 şi anume "noaptea ca hoţii". Şi asta se întâmplă azi şi se acuză public de hoţie şi jaf la drumul mare", a mai spus liderul interimar al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.