Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcan despre scandalul Elena Udrea: Daniel Morar sa raspunda

morar kovesi

Fostul purtator de cuvant al presedintiei Valeriu Turcan a facut o serie de dezvaluiri miercuri dupa ce Elena Udrea l-a acuzat ca ar fi luat bani de la Dorin Cocos, impreuna cu sotia sa Raluca Turcan in campania electorala.

El sustine ca nu a luat niciodata bani de la Dorin Cocos si nici de la Elena Udrea.

"Nu chiar orice se poate cumpara in tara asta. Dorin Cocos a sponsorizat campania aliantei DA din 2004. Banii in mana inseamna spaga. Toate cotizatiile se fac cu chitanta. (...) Sunt absolut sigur ca banii din Microsoft nu sunt bani care au ajuns in campanie", a spus Valeriu Turcan.

Intrebat de ce Elena Udrea este pusa sub urmarire penala abia acum, in dosare vechi, instrumentate cu ani in urma, Valeriu Turcan nu a facut trimitere catre Traian Basescu, ci sustine ca cel care ar trebui sa raspunda este Daniel Morar.

"Nu cred ca a fost protejata. Cred ca trebuie intrebat domnul Morar de ce au stagnat anumite dosare. Trebuie domnul Morar sa raspunda", a spus Valeriu Turcan.

Valeriu Turcan a dezvaluit insa ca Elena Udrea avea o influenta foarte mare in Cotroceni, si ca presiunile ei puse asupra aparatului prezidential au dus la demisia sa.

"Presiunile erau facute ca politica de comunicare sa fie aliniate intereselor domanei Udrea. Trimitea mesaje prin terte persoane sau direct - nu vrei sa aranjam ceva cu un ziar central - iei 30.000 de mii de euro si colaboram si noi mai bine? Un arnajament care s-ar putea realiza in cateva zile (...)

Ar trebui sa multumeasca ca ofiteri de informatii n-au scris carti despre ea", a spus Valeriu Turcan.

El a amintit o situatie in care Elena Udrea a intervenit ca presedintita sa emita un comunicat de presa sa apere imaginea premierului Emil Boc de la acea data, dupa ce acesta fusese fotografiat nud la sala de fitness; situaite pe care Turcan a catalogat-o drept absurda.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.