Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR - noul meci de pe scena politica. PNL se declara impotriva initiativei PSD

tvr

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, la Bacău, că Partidul Naţional Liberal nu susţine proiectul iniţiat de PSD prin care se stipulează modificări în legislaţia de funcţionare a Societăţii Române de Televiziune şi Societăţii Române de Radiodifuziune.

Susţinând că "este un demers făcut în Parlament fără nicio colaborare cu alte partide, fără nicio consultare cu experţi în domeniu", Alina Gorghiu a precizat că "PNL nu susţine această iniţiativă care serveşte exclusiv interesele PSD şi nu pe cele ale Televiziunii publice sau postului de Radio public".

"În loc să ne jucăm de-a proiectele de lege, ar trebui să ne gândim cum rezolvăm, pragmatic, problema celor 700 de milioane de lei datorie ale Televiziunii Române. Cum ar trebui Guvernul să vină în întâmpinarea eşalonării acestor datorii, cum să rezolvăm problema angajaţilor. Sunt lucruri de bun-simţ şi urgente care trebuie discutate", a arătat Gorghiu.

Ea a spus că "de mai bine de şase luni Liviu Dragnea (preşedintele PSD - n.r.) refuză să discute prelungirea mandatului Consiliului de Administraţie de către Parlament".

"Ar fi o primă măsură rezonabilă de a ieşi din actuala situaţie în care se găseşte Televiziunea publică", a mai spus Alina Gorghiu.

Ea a precizat că despre o eventuală modalitate de reacţie la "iniţiativa absolut de neînţeles a PSD" privind modificări în legislaţia SRTV şi SRR se va discuta luni în Comisia de unificare a PNL. "Vom ieşi cu o propunere, ce va fi înaintată tuturor grupurilor parlamentare, prim-ministrului, cel care are atribuţii în buna desfăşurare a activităţilor Televiziunii publice", a susţinut Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.