Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR o ia la trap în Parlament

parlament

Conducerea Parlamentului se reunește, luni, pentru stabilirea programului necesar aprobării noului Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune.

Parlamentul îi va audia mai întâi pe candidaţii propuşi pentru a face parte din CA al TVR, după care plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului vor aproba prin vot membrii noului Consiliu de Administratie al televiziunii publice.

Până în prezent, potrivit datelor obţinute de AGERPRES, au depus propuneri la Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor doar PNL şi UDMR. Liberalii i-au propus pe Ionica Stănciulescu şi Cristian Petcu drept membri plini, iar pentru supleanţi pe Adriana Meseşan şi Radu Carp.

UDMR a propus-o ca membru plin pe Debreczeni Hajnal, iar ca membru supleant pe Rostas Peter Istvan.

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, afirma, zilele trecute, că în noul CA al televiziunii publice va propune ca membru plin pe Cristian Hadji-Culea, iar ca supleant pe Marius Epure.

Consiliul de Administraţie al televiziunii publice a fost demis după ce raportul de activitate al SRTv pe anul 2014 a fost respins în plenul Parlamentului pe 23 septembrie 2015. În aceeaşi zi, Irina Radu a preluat conducerea interimară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.