Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

U.M. PNL

Bodea chestor

Mă tot îndeamnă unii și alții să mă întorc în PNL. Și, când le spun tuturor că nu ai cum să întorci un mort de la groapă, fac ochi mari.

Atât cei din baza PNL, cât și cei rămași îndrăgostiți de vremurile lui bunicele, nu reușesc să vadă că ăsta nu mai e partid, că nu mai există democrație acolo, că e doar o Unitate Militară (UM) de Propagandă, în serviciul echipei din spatele lui Iohannis. Pe lângă U.M. de Justiție, pe lângă U.M. de Informații și ce unitățile naibii or mai fi având păpușarii sasului în portofoliu.

De doi ani văd clar cum PNL repetă scenariul PDL, cuvânt cu cuvânt, pas cu pas. Doar că PDL a mai trăit o iarnă, pentru că a vrut ”Tăticul” să le-o pună pe Elena și Blaga i-a suflat cu nerv partidul de sub nas. Altfel, mureau odată cu el definitiv. La PNL, însă, e invers, s-a lucrat intens la epurare și control, așa că partidul a rămas captiv Președintelui-Dictator. Și, ca orice slugă de faraon, va muri odată cu stăpânul.

Da, PNL ar putea fi salvat. Mă pun mâine președinte interimar și ies cu o declarație scurtă: ”PUIE, domnule Iohannis!” Și, apoi, vor vedea, după cum sar în sondaje, dacă iar mă dau afară sau înțeleg că trebuiau să mă asculte încă după localele de anul trecut.

Vorbim teoretic, însă, pentru că nu mai este cine să gândească la rebeliune acolo. U.M. PNL este controlată total organizatoric. Care nu e acoperit, e șantajabil, sunt toți în lesa celorlalte două falange. Așa că, luați-vă gândul de la partidul acesta și puneți-l în albumul politicii românești, alături de poza îngălbenită a PNȚCD.

 

content-image

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.