Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UBER, replică pentru taximetrişti: 'Este loc pentru toată lumea'

uber

Compania UBER reacţionează la protestul taximetriştilor de la Aeroportul Otopeni. Potrivit unor oficiali din cadrul UBER România, "este loc pentru toată lumea".

Companiile de taximetrie care au contract cu Aeroportul Internațional „Henry Coandă” din Otopeni au anunțat că se vor retrage, de săptămâna viitoare, dacă nu va fi eliminată reclama care încurajează călătorii să apeleze la serviciile de transport în sistem UBER, anunță COTAR (Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România). Detalii AICI!

Oficialii UBER consideră că "este loc pentru toată lumea" pe piaţă, iar serviciul de ridesharing nu duce o luptă împotriva taximetriei convenţionale.

"Oraşele s-au dezvoltat, dar opţiunile de transport au rămas aceleaşi, oamenii au nevoie de mai multe alternative şi considerăm că este loc pentru toată lumea. Pentru noi, nu este o lupta împotriva taxi, cu cât mai multe opţiuni, cu atât mai bine, iar taxiurile vor avea mereu un rol important în dinamică unui oraş. Noi susţinem dreptul consumatorilor de a avea cât mai multe variante la dispoziţie", au precizat oficiali ai UBER România pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.