Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucigașul Elodiei îşi REDUCE pedeapsa cu câte 7 zile pe lună: Ce activități desfășoară în închisoare

cioaca

Condamnat la 16 si 8 luni de inchisoare pentru crima, Cristian Cioaca este un detinut model. Potrivit jurnaldearges.ro, Cioaca face puncte in spatele gratiilor de la Penitenciarul Colibasi, participand la tot felul de activitati care ii reduc pedeapsa totala.

Fostul polițist munceşte la biblioteca "Secției de maximă siguranță", secție unde sunt încarcerați cei care primesc peste 10 ani de închisoare. Cioacă lucrează cu alți deținuți sau cu educatorul secției, în programe de artizanat (practicând inclusiv tehnica Origami, în care este deja specialist). De asemenea, este și un maestru al machetelor de nave maritime, câteva dintre lucrările sale fiind prezentate în cadrul unor expoziții organizate de penitenciar cu prilejul unor manifestări desfășurate la Pitești și Mioveni.

Citește și: Geoană, mesaj ÎNFIORĂTOR după atentate: 'România este aproape de un conflict tot mai SÂNGEROS'

Toate acestea îl ajută pe Cioacă să acumuleze, mai repede decât alți deținuți ai secției, punctajul necesar intrării în comisia de eliberare condiționată. Practic, pentru fiecare lună lucrată aici, Cioacă primește 7 zile - câștigul care-l duce mai aproape de respectiva înfățișare (asta înseamnă că într-un an, poate câștiga, în acest fel, circa trei luni), noteaza sursa citata.

Cioaca are conditii optime in celula, pe care a tapetat-o in spirit religios. Secția în care a fost închis Cioaca este una dintre cele care au beneficiat de reabilitare și modernizare. Are televizor și împarte camera cu alți cinci deținuți, iar în ultimul timp i-a uimit pe "colegi” cu aplecarea sa către cele sfinte, tapetându-și peretele cu postere care-l înfățișează pe Arsenie Boca.

Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv la 16 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu. Fostul politist ar putea iesi insa mult mai repede din inchisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.