Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucraineanul Oleg Verniaiev a câștigat aurul la individual compus la Europenele de la Cluj-Napoca

Ucraineanul Oleg Verniaiev (23 de ani) a câștigat, vineri, medalia de aur la individual compus în cadrul Campionatelor Europene de gimnastică artistică găzduite în aceste zile de Cluj-Napoca.

Medaliat cu argint la individual compus la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Verniaiev a totalizat 85,866 puncte în concursul de la Cluj-Napoca. Medalia de argint i-a revenit rusului Artur Dalaloian, cu un total de 85,498, iar cea de bronz britanicului James Hall, cu 84,664, scrie agerpres.ro.

La ceremonia de premiere au participat și șase soldați români, veterani ai războiului din Afganistan.

România nu a avut reprezentant la individual compus. În concursul masculin, România are un singur gimnast calificat, Marian Drăgulescu, acesta asigurându-și miercuri participarea în finalele la sol și sărituri.

Campionatele Europene de gimnastică artistică se desfășoară în perioada 19-23 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la 60 de ani de la precedenta ediție găzduită de România, la startul competiției aliniindu-se 274 de sportivi (168 la masculin și 106 la feminin) din 37 de țări.

În continuare, programul Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca este următorul: vineri — finală individual compus feminin (17,30-19,30), sâmbătă — finale masculin la sol, cal cu mânere, inele și finale feminin la sărituri și paralele (13,30-16,40), duminică — finale masculin la sărituri, paralele, bară și finale feminin la bârnă și sol (13,30-16,40).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.