Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR intră la guvernare: Anunțul făcut de Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a exclus vineri posibilitatea ca în Comitetul Executiv Naţional al partidului de săptămâna viitoare să se ia în discuţie şi invitarea UDMR la guvernare.

"CEX-ul poate lua în discuţie multe lucruri. La ora asta nu am discutat în partid despre această posibilitate deocamdată, dar eu nu o exclud", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului întrebat dacă forul de conducere poate lua în discuţie şi invitarea UDMR la guvernare, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ce n-a văzut Parisul! Lindsey Davenport, despre Simona Halep: E ca un robot, execuţii aproape imposibile pentru mintea umană, nemaiîntâlnită în circuitul feminin şi chiar la mulţi băieţi

Întrebat dacă a avut discuţii cu cei de la UDMR, după ce a declarat în urmă cu o lună că îi doreşte pe reprezentanţii Uniunii la guvernare, Dragnea a spus că nu a existat o discuţie aplicată despre un asemenea subiect.

"Eu nu am spus că îi doresc la guvernare. Am spus că nu exclud această posibilitate şi spun încă o dată, UDMR tot timpul a propus oameni buni, oameni competenţi în posturile guvernamentale atât în interiorul Guvernului, cât şi în celelalte structuri guvernamentale. UMDR a fost pentru oricine un partener de guvernare eficient şi serios. Nu am avut o discuţie aplicată despre o invitaţie efectivă de a intra în Guvern, dar nu o exclud. Asta nu înseamnă că nu putem avea o discuţie în perioada următoare", a încheiat Dragnea.

Citește și: Replica Simonei Halep după ce Karolina Pliskova a spus că ar paria tot ce are pe victoria în finala de la Roland Garros .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.