Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea dă lecții de cum se finanțează cu sacoșa o campanie electorală/ INEDIT

geanta servieta

In toate campaniile se folosesc bani negri, iar unii dintre politicieni se infrupta si personal din ei, sustine Elena Udrea.

Situatia este stiuta de toata lumea, chiar daca ”ipocrizia” o baga sub pres, subliniaza politiciana: ”Daca vom continua sa fim ipocriti si sa nu recunoastem ca e o problema care dureaza de 26 de ani si in care nu e implicata doar toata clasa politica, ci si intreaga societate, si daca nu vom schimba regulile, nu am facut nimic. Ii rog pe cetatenii care se tot oripileaza de banii folositi in campanii sa-si deschida sifonierul. O sa gaseasca o umbrela pe care scrie PSD, PNL sau PDL. Si e doar un exemplu”.

Si tot Udrea spune ca nu este loc de iluzii, lucrurile vor decurge la fel si in acest an: ”Campaniile se vor finanata tot cu geanta, altfel cum? O campanie costa milioane de euro. Credeti ca politicienii au banii astia acasa? Sunt doua tipuri de politicieni: unii care duc la partid banii din campanii, unii care ii duc acasa. Aia care i-au dus acasa sunt bine mersi, nu-i intreaba nimeni nimic”.

In context, politiciana (fost ministru si lider de partid – n.r.) a declarat si ca multi ambasadori, altfel partizani infocati ai luptei anticoruptie, au facut lobby pe langa ea in favoarea unor firme din tarile lor. ”Sunt dosare in instante in care ambasadorii au intervenit pentru anumite contracte. Nu trebuie sa iei neaparat punga cu bani ca sa fii acuzat de trafic de influenta. Tu, daca faci o interventie pentru o firma, e trafic de influenta (…) Au venit la mine ambasadori sa sustina firme din tarile lor (…) La noi, daca cineva ar proteja o firma romaneasca in defavoarea uneia straine, puscarie scrie pe el. Am vazut de curand fotografii cu un ambasador care a dat lectii de moralitate Romaniei si in sprijinirea anticoruptiei, la petrecerea caruia a participat Ovidiu Tender”, a povestit Udrea, refuzand insa sa dea nume.

Vezi și: Mișcarea subterană care aruncă în aer Justiția

Vezi și: Cine sunt favoriții la Primăria Capitalei și primăriile de sector/ ANALIZA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.