Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea despre relatia cu Basescu: Era vara. Stateam pana tarziu in noapte. Era fascinant

udrea-basescu

Presedintele PMP Elena Udrea a povestit joi detalii despre relatia sa cu presedintele Traian Basescu, facand o rememorare a unor momente traite alaturi de acesta in vremea in care ii era consiliera lui la Primaria Capitalei.

"Oamenii aveau foarte multă încredere în el. Era fascinant. Nu vorbea nimeni când venea Traian Băsescu la partid. Era vorba de respect. A trecut campania pentru alegerile locale. Prima discuţie nu a fost legată de politică. A fost la un eveniment privat prin 2003. Eram fascinată pentru lucrurile pe care le spunea. Nu vorbea decât Traian Băsescu la masa aceea. (...)

Cele mai frumoase momente erau când îl descoperam pe Traian Băsescu. Ne scotea în Cişmigiu. Eram câţiva consilieri noi şi ne povestea. Era vară, stăteam până târziu în noapte. Atunci aflam cât de mare era Traian Băsescu în marina comercială. Eu ce puteam să povestesc? Ce puteau colegii să spună? Îl ascultam ore în şir. Am înţeles cât de puternic, ce caracter puternic are, cam care sunt valorile în viaţă şi în politică, şi mi-am spus că dacă există un astfel de om în politică, trebuie să rămâi şi să lupţi pentru lucrurile în care crede", isi aminteste Elena Udrea, intr-un interviu la Adevarul Live.

Ea si-a amintit si cum a decurs intrarea ei in echipa presedintelui de la Cotroceni in primul mandat, dar si demisia sa din functia detinuta pentru a nu ii afecta imaginea presedintelui.

"Îmi doream foarte mult să plec cu preşedintele mai departe, dar a fost o perioadă destul de lungă de timp în care s-a gândit dacă să ma ia în echipa de la Cotroceni. (...)Am petrecut Revelionul din 2005 împreună şi a fost momentul în care s-a pus problema. Preşedintele mi-a propus funcţia de şef al Cancelariei prezidenţiale şi consilier de stat. (...) Îi ţineam agenda, corespondenţa. Nu îmi dădeam eu cu părerea. Au început bârfele, ca la orice Palat.

Se dădeau informaţii pe surse. Nu a fost foarte uşor pentru mine. Eram un om foarte activ, pe cont propriu. Nu eram obişnuită cu program, cu şef, dar o făceam cu devotament. S-a întâmplat să mă certe preşedintele, eu întârziam dimineaţa. Nu eram singura care nu venea la 8 dimineaţa. Odata eram la coafor la 9.00 şi m-a sunat de la Cabinet că preşedintele a întrebat de două ori de mine. Am plecat aşa cum eram de la coafor", a povestit Elena Udrea.

Cand si-a dat demisia, presedintele i-a scris pe demisie: "decizia aceasta îti marchează debutul real al carierei tale politice"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.