Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea s-a dezlănțuit: Atac crunt la Iohannis

udrea

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, dă ca sigura instalarea lui Victor Ponta la Cotroceni daca in turul 2 va intra Klaus Iohanni. "Ar fi o tragedie" ca Iohannis sa intre in finala, spune candidatul PMP.

"Într-un singur caz poate ajunge Ponta preşedinte: dacă în turul II se confruntă cu Klaus Iohannis", a spus Udrea, potrivit realitatea.net.. Întrebată dacă Victor Ponta ar ieşi învingător dacă intră în turul doi alături de Klaus Iohannis, Udrea a răspuns: "Categoric da".

"Aşa cum arată lucrurile acum este evident că Victor Ponta şi Klaus Iohannis sunt două feţe ale aceleiaşi monede şi că, oricare dintre ei va ajunge la Cotroceni, va fi refacerea USL-ului. UItaţi-vă că nu numai Klaus Iohannis spune că va guverna cu Ponta, şi Ponta spune că e posibil ca Iohannis să fie premier", a mai spus Elena Udrea.

"Din cauza procentului mare de nehotărâţi, încă mai funcţionează votul de partid. Dacă nu vrem ca în România din nou să decidă votul de structură, ar trebui ca nehotărâţii să vină să voteze omul, şi nu partidul. În acest moment, opoziţia este într-o mare capcană. Cel pe care îl creditează electoratul ca fiind candidatul opoziţiei, cu prima şansă, este Klaus Iohannis. Nimic din ce face Iohannis nu este o dovadă că este candidatul opoziţiei. Nu are nicio critică de făcut la adresa lui Victor Ponta", a mai declarat candidata PMP.

Turul II cu Iohannis şi Ponta ar fi "o tragedie pentru Români", susţine Udrea.

"Va fi o mare tragedie pentru această ţară. După mine, Klaus Iohannis nu este decât o altă variantă a lui Victor Ponta. Vom avea în continuare PSD la guvernare", a mai spus Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.