Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea o acuză pe Macovei că a folosit bani furaţi. 'Răutatea=complexe+prostie'

udrea macovei

Monica Macovei şi-a exprimat îngrijorarea că decizia CCR care scoate în afara legii interceptările SRI din dosarele DNA ar putea să o scoată basma curată şi pe Elena Udrea. În replică, Udrea lansează un atac dur la Macovei, despre care spune că a beneficiat în campaniile electorale de bani din şpagă.

"Cand rautatea=complexe+prostie...

Aflu ca Monica Macovei este disperata ca scap de dosarele facute de prietena ei, ca urmare a Deciziei CCR de a declara neconstitutionale interceptarile realizate de SRI. Daca nu ar fi obsedata de mine, sau chiar si asa, daca ar avea putina decenta, nu ar dezinforma pe cei care se uita in gura ei, de fost procuror comunist. In dosarele mele nu exista NICIO interceptare, in ceea ce ma priveste. Sunt doar turnatoriile unora care, ca sa fie lasati liberi si cu banii la ei, au recunoscut ca au luat spaga, dar au mintit ca a fost pentru mine.

ATAT!

Pun o intrebare moralistei de mucava: cu ce bani si-a facut zecile de mii de afise, bannere, mash-uri etc. in campaniile de la europarlamentare? Moralitatea nu a obligat-o sa afle daca nu cumva cu banii de la Microsoft, adusi la partid de Sandu, Cocos, Pinalty &Co, in 2009, sau cu bani din "borduri", in 2014?

Ei, pentru un salariu de 7000 de euro pe luna, evident ca nu a simtit nicio obligatie...", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Vezi şi: Macovei a găsit soluţia pentru interceptările SRI din dosarele DNA. Propunere pentru CCR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.