Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea, prima reactie privind implicarea sa in Dosarul Microsoft

elena udrea dna

Presedintele PMP Elena Udrea ar fi implicata in dosarul Microsoft, sustin surse DNA, insa Elena Udrea sustine ca totul pleaca de fapt de la fostul sau sot Dorin Cocos care nu i-ar fi spus adevarul, iar ea ar fi avut cum sa declare corect averea sotului sau.

"Inteleg ca e vorba de 2009. El ca persoana fizica si-ar fi imprumutat propria firma. Nu am stiut. Eu am publicat in declaratia de avere tot ce stiam.

Am vorbit inca de atunci cu directorul ANI ca legea este prost facuta. Nu poti sa obligi o persoana sa isi asume ce face o alta persoana. Sa presupunem ca fostul meu sot ar fi cumparat un apartament unei amante - mi-ar fi spus mie asa ceva? Evident nu! Nu poti sa iti asumi sa declari veniturile unei alte persoane cand poate nu iti spune adevarul.

Acel imprumut pe care l-ar fi facut propriei firme nu mi-a fost adus la cunostiinta", a explicat Elena Udrea la Realitatea TV.

"Din moment ce eram obligata sa trec in declaratia mea de avere si acele imprumuturi dar n-am stiut de ele, asa apare probabil numele meu in dosar", a mai precizat Elena Udrea, acuzand faptul ca presa incearca sa lege numele sau de dosare de coruptie fara se existe dovezi ale implicarii sale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.