Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea s-a consultat cu Basescu: Invitatie pentru ruperea PDL

udrea base
“Azi, cand vedem o tara care a incaput pe mana USL, un partid-stat doreste sa controleze Justitia, incearca sa dea lovituri de stat cu ajutorul Parlamentului, in Romania acestor zile e nevoie de o forta politica in stare sa se opuna USL. Nu avem o Opozitie puternica, vocea Opozitiei e vocea lui Traian Basescu”, a declarat Elena Udrea.
“Multi asteapta sa se dea un semnal”, a precizat ea, cu privire la trecerile la Partidul Miscarea Populara.
“In PDL astazi exista un curent, la conducere, care s-a dezis in ultimul timp de propria istorie de succes, de propria guvernare, de lucrurile bune, de toata politica de reforme pe care PDL a facut-o in Romania si mai grav, s-a dezis de Traian Basescu. Dar tot in PDL exista multi oamani care au muncit ca proiectele lui Basescu sa fie puse in practica, oameni de bine care-si doresc sa continue aceste proiecte. Sunt oameni in PDL care-si doresc unitatea dreptei”, a mai declarat Elena Udrea.
Intrebata daca s-a consultat cu Traian Basescu inainte sa plece din PDL la PMP, Udrea a declarat: “Chiar inainte sa fac aceasta miscare, nu, dar in trecut au fost astfel de discutii, ne-a atras atentia ca e un proiect greu, in care muncesti si rezultatele depinde de cata pasiune pui”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.