Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea socheaza: De pe acum putem spune ca Ponta e presedintele Romaniei

udrea

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat miercuri ca "putem spune de acum ca Ponta e presedintele Romaniei", daca intra cu candidatul ACL in turul doi. Ea sustine ca este absolut imposibil pentru Klaus Iohannis sa il invinga pe Victor Ponta, data fiind problema sa cu justitia privind incompatibilitatea.

Ea ii cere lui Iohannis sa ceara instantei sa devanseze termenul procesului pentru ca problema sa fie transata inainte de alegerile prezidentiale.

"Suntem intr-o situatie anormala. Avem nevoie sa traim intr-o tara normala. Nu cred ca se intampla in alta tara sa nu ne putem dumiri daca a incalcat sau nu legea un candidat in campanie. Iohannis risca soarta Romaniei pentru ca risca sa fie invalidat de CCR la doua zile dupa alegeri.

Daca ajunge in turul doi cu vulnerabilitatea asta va fi spulberat de Victor Ponta. De pe acum putem spune ca Ponta e presedintele Romaniei.

Iohannis trebuie sa ceara preschimbarea termenului sa aflam in campanie daca e sau nu incompatibil, nu dupa alegeri", a spus Elena Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.