Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea susţine că s-a întâlnit cu Dragnea şi Kovesi la o vilă SRI. Fostul ministru ameninţă cu plângeri penale

evz.ro
elena udrea

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării în Guvernul Boc, denunţă o tentativă de a fi implicată în mod incorect în dosarul Tel Drum. Aceasta susţine că a fost cea care a sesizat neregulile în perioada când era ministru. Mai mult, Udrea afirmă că în respectiva perioadă nu-l cunoştea pe Dragnea decât de la întâlnirile de la vila SRI K2, unde actualul lider PSD discuta mai mult cu Laura Codruţa Kovesi.

Vezi şi: Procuror, la CCR: Comunicatele de presă ale DNA sunt opinii (VIDEO)

"De cand cu acuzatiile cu Tel Drum, nu am comentat nimic la adresa lui Dragnea, considerand ca i se intampla ce merita. Dar constat o strategie prin ca niste lichele securiste, incearca sa ma amestece in dosarul Tel Drum, care a executat o lucrare de drumuri in Teleorman din fonduri europene gestionate de MDRT cand Dragnea era presedinte CJ iar eu eram ministru. Imi amintesc foarte bine si, cei care sunt acum pusi sa execute planul de a ma amesteca cu Dragnea( este simplu sa-i vedeti pe securistii stiuti care au posibilitatea sa graiasca public) trebuie doar sa dea un search pe Google ca sa vada, ca eu am facut tot scandalul cu “neregulile” gasite la acest proiect, eu l-am dat exemplu public si am cerut sanctiuni, am dat interviuri si am vorbit cu cei de la Bruxelles, chiar daca ulterior specialisti in fonduri europene au zis ca noi, cei de la minister am gresit sau exagerat.

Ba chiar pornind de la Tel Drum si inca trei pe care le aveam atunci pe lista cu proiecte carora urma sa li se aplice corectii, EU am inventat “declaratia obligatorie sub proprie raspundere de incompatibilitate” data de beneficiarii de fonduri europene, acceptata la Bruxelles ca sa se deblocheze sumele alocate Romaniei. DE LA MINE au preluat apoi toate ministerele modelul si fiecare si-a rezolvat astfel problema la Comisia Europeana.

Si daca e cumva adevarat ca avocatul securist Enache in intelegere cu procuroarea vietii vrea sa il puna pe Murgeanu, cel care se ocupa de fonduri europene in minister in caliate de Secretar de Stat, sa spuna ca eu l-am pus sa vorbeasca cu Dragnea, sau sa-l ajute sau orice, le fac plangere penala.

In plus, dragilor, eu nu il cunosteam pe Dragnea la vremea aceea, il vazusem doar la niste intalniri pe la K2 unde el vorbea cu Kovesi...nu cu mine.

Ca urmare, securistilor, terminati cu prostiile si puneti mana pe carte, sa fiti in stare sa faceti niste dosare care sa tina in fata judecatorilor, nu sa manipulati amestecand pe toata lumea, ca sa nu se mai inteleaga nimic!", scrie Udrea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.