Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA a amendat clubul Olympiakos Pireu cu 60.000 de euro, după ce suporteri au intrat pe teren la meciul cu FC Barcelona - VIDEO

www.news.ro
Leo Messi

UEFA a amendat clubul Olympiakos Pireu cu 60.000 de euro, după ce fani au pătruns pe teren la meciul cu FC Barcelona, scor 0-0, din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor.

La meciul din 31 octombrie, Lionel Messi, a fost foarte "solicitat" de suporteri greci. În prima repriză, un fan a intrat pe teren şi l-a îmbăţişat şi pupat pe Messi, care se pregătea să execute un corner. După acest moment, suporterul s-a întors în tribune, fără să aibă vreo problemă cu forţele de ordine, iar meciul a continuat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, anunță News.ro.

Citește și: Moment emoționant: Jucătorii Sevillei au reușit revenirea anului contra lui Liverpool, după ce antrenorul le-a dat o veste ȘOCANTĂ la pauză - VIDEO

În repriza a doua, un alt spectator a intrat pe teren, s-a îndreptat către mijlocul terenului şi a făcut un cu jucătorul echipei catalane. Messi nu a protestat şi nu s-a ferit. Un coechipier al argentinianului l-a împins uşor pe fanul care a obţinut ce şi-a dorit, apoi acesta a fost întâmpinat de un steward şi scos de pe teren.

De asemenea, UEFA a amendat şi APOEL Nicosia cu 51.000 de euro şi Borussia Dortmund cu 15.000 de euro, după ce suporterii au aprins fumigene la meciul din 17 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.