Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima gaselnita - Iohannis, atractie turistica

iohannis

Popularitatea presedintelui Klaus Iohannis a fost exploatata fara voia sa de cand a castigat alegerile prezidentiale. Exemplul cel mai cunoscut este cel al specialitatilor culinare cu numele presedintelui care au invadat restaurantele din Sibiu. Acum insa Iohannis devine si atractie turistica.

Astfel dupa pizza Iohannis, turnedo Herr President, Piept de pui Iohannis, sau prajitura Klaus apare si circuitul turistic "Drumul presedintelui". Inspirat de ce altceva decat de cartea presedintelui 'Pas cu pas', circuitul turistic isi propune sa prezinte Sibiul prin ochii lui Iohannis

”Cunoaște și recunoaște Sibiul așa cum l-a descoperit Președintele, cu ochi de copil, de adolescent, de îndrăgostit, de profesor, de primar, cu ochi care te întâmpina binevoitor, te urmăresc curios și te îndeamnă la descoperiri. Turism, educație, cultura”, este invitația lansată siropos de Elena Lotrean, managerul proiectului "Drumul presedintelui".

Conceptul noului tur turistic, pregătit de Asociația Future Capital Sibiu, va fi prezentat presei în data de 22 aprilie, programul cu turiștii urmând să înceapă în data de 1 mai, informeaza stiridesibiu.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.