Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima ispravă a lui Neculai Onțanu depășește orice imaginație

jurnalul.ro
neculai ontanu

Retras din politică din cauza problemelor penale, fostul primar al sectorului 2 şi-a făcut o organizaţie şi militează pentru "consolidarea democraţiei şi a statului de drept".

Unul dintre cei mai puternici politicieni ai ultimilor ani, fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu (66 de ani), a intrat în societatea civilă. Fostul politician este preşedintele Asociaţiei pentru Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie "Om între Oameni", ONG care şi-a stabilit misiunea de „a contribui la dezvoltarea socială şi economică a României, la dezvoltarea conştiinţei civice a cetăţenilor români”, informează Adevărul.

Prognoza METEO: Cod GALBEN de viscol și ninsori puternice. Care sunt județe vizate


Neculai Onţanu este judecat pentru luare de mită, într-un dosar în care a fost arestat preventiv din 25 martie până pe 15 iulie 2016, când a fost pus sub control judiciar. El este acuzat de procurorii DNA că a primit şpagă un teren de 1.500 de metri pătraţi pentru a facilita reconstituirea dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri din Sectorul 2.

Fostul edil a demisionat, în timpul anchetei, din toate funcţiile pe care le deţinea în UNPR. Politicianul nu a mai candidat anul acesta pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2 din Bucureşti, funcţie pentru care a fost ales de patru ori consecutiv, în 2000, 2004, 2008 şi 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.