Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Guvernul, OUG SECRET privind modificarea Legii pensiilor SPECIALE (presă)

ultima ora

Detalii de ultimă oră ies la iveală privind motivele pentru care Liviu Dragnea a convocat o sesiune extraordinară a Parlamentului pentru miercuri. Guvernul s-ar pregăti să adopte săptămâna viitoare o Ordonanţă de Urgenţă prin care să modifice Legea pensiilor speciale pentru poliţie, armata şi servicii secrete, potrivit unor surse guvernamentale citate de  Hotnews.

Potrivit surselor, proiectul de ordonanţă este pregătit în mare secret de ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, împreună cu un grup restrâns din care ar face parte şi secretarul de stat din Ministerul Justiţiei Mariana Moţ.

Citeşte şi: Întâlnire de grad ZERO la Guvern. Premierul Tudose, intervenţie de URGENŢĂ în cazul românilor EXPLOATAŢI în Spania

Prin acest proiect de OUG ar urma să se schimbe radical modul de calcul al pensiilor speciale, astfel încât poliţiştii, militarii şi ofiţerii din serviciile secrete care se vor pensiona în baza noilor reguli vor avea o pensie mult mai mică decât dacă s-ar pensiona în baza legii în vigoare.

Modificarea Legii pensiilor speciale ar urma să figureze pe ordinea de zi a şedintei Consiliului Superior de Apărare a Ţării (CSAT), programată pentru marţi, mai scriu cei de la Hotnews.

Citeşte şi: Tudor Chirilă se implică în SCANDALUL manualelor: 'ABSURDUL a devenit normalitate' .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.