Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Călin Popescu Tăriceanu, refuz TRANŞANT pentru Iohannis. Atac DUR la adresa preşedintelui - VIDEO

tariceanu iohannis

Şeful Senatului i-a transmis preşedintelui Iohannis un refuz dur. Vehiculându-se informaţia că va fi invitat de către Administraţia Prezidenţială la parada de 1 decembrie, Călin Popescu Tăriceanu, a declinat o eventuală invitaţie şi susţine că nu vrea să stea alături de preşedintele statului. "Dacă aş sta lângă domnia sa, aş cauţiona postura în care se află: de patron al statului paralel,pe care se face că nu-l vede şi nu-l cunoaşte", îşi motivează refuzul liderul ALDE.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI despre culisele vizitei lui Tillerson. Cum a crescut, peste noapte, tainul către SUA (presă)

"Nu am primit o invitaţie până la acest moment şi dacă voi primi, nu-i voi da curs. Şi am să vă explic şi de ce. De 1 decembrie cred că românii, îşi doresc în primul rând să vadă parada militară. E un lucru frumos, spectaculos şi cred că face să vibreze fibra patriotică şi naţională. Românii nu văd la paradă să-l vadă pe preşedinte sau pe preşedinţii camerelor Parlamentului. Punctul doi: Având în vedere declaraţiile făcute cu obstinaţie de preşedinte, de acel domn care funcţionează la Cotroceni, declaraţii care mă vizează, nu am de ce să merg să stau alături de domnia sa. Din contră, am toate motivele să nu merg. Dacă aş sta lângă domnia sa, aş cauţiona postura în care se află: de patron al statului paralel,pe care se face că nu-l vede şi nu-l cunoaşte. Sunt două variante: Ori nu-şi dă seama, ceea ce este grav, ori nu recunoaşte, ceea ce e şi mai grav, pentru că preşedintele trebuie să vegheze la ordinea constituţională. Ceea ce se întâmplă în România cu statul paralel este exact călcarea în picioare a instituţiilor legitime ale statului, aşa încât nu am, şi din acest motiv, de ce să stau alături de preşedinte la paradă. ", a declarat Călin Popescu Tăriceanu într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi: Bilanţ BOMBĂ al DNA: 60 de condamnări definitive într-o singură lună. Un judecător şi mai mulţi primari, printre greii DECAPITAŢI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.