Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Cristian Boureanu, eliberat din arestul preventiv

antena3.ro
boureanu arestat

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis ca fostul deputat PDL Cristian Boureanu să fie eliberat din arest preventiv, după aproape două luni. Acesta va fi plasat sub control judiciar. Recent, Boureanu fusese transferat din Arestul Poliţiei Capitalei la Penitenciarul Rahova.

Boureanu se afla în arest preventiv după ce Tribunalul București a admis, pe 26 iulie, contestația procurorilor la o decizie anterioară a Judecătoriei Sectorului 1, care hotărâse eliberarea lui Boureanu și plasarea lui sub control judiciar.

Vezi şi: Plângeri penale după ce A. Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazăre, a fugit. DNA a sesizat Parchetul General și MAI

În același dosar a fost trimisă în judecată și Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie, în jurul orei 1,30, mașina în care se afla Cristian Boureanu, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliție rutieră pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a amenințat un polițist și i-a prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămașa uniformei și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Polițistul a reacționat și l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

Boureanu a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, lui Boureanu i s-a făcut rău, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.