Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis îl vrea premier pe Cioloş şi după alegeri. Condiţia preşedintelui

iohannis ciolos

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, în premieră, că ar prefera ca Dacian Cioloş să rămână prim-ministru şi după alegerile parlamentare. Potrivit lui Iohannis, premierul ar trebui să-şi declare adeziunea la un partid.

"Mulţi îşi pun întrebarea dacă Dacian Cioloş rămâne un premier independent şi după aceea se retrage sau dacă doreşte să-şi continue anumite proiecte. Recunosc că, personal, cred că ar face bine să continue proiectele bune începute, dar atunci să-şi declare măcar simpatia sau adeziunea sau preferinţa pentru partidul cu care ar putea să colaboreze în viitor, sigur după alegerile parlamentare.

Dacian Cioloş ar putea să-şi continue proiectele importante dacă acum, când exuaţia este încă incertă, îşi declară intenţiile de viitor şi, mai devreme sau mai târziu, ar trebui să declare şi cu cine ar vrea să pună în practică proiectele", a precizat Iohannis.

"După alegerile parlamentare nu voi nominaliza persoane independente politic pentru poziţia de premier al României", a mai declarat şeful statului.

"Atunci când domnul Cioloş consideră că trebuie să îmi spună că a luat o decizie sau că vrea să între în vreun fel în această campanie politică, va găsi cum să mă anunţe", a adăugat Iohannis.

STIRIPESURSE.RO a relatat pe larg despre planului președintelui de a deveni jucător- AICI


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.