Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Precizări comune de la Ministerul Justiției și Ambasada SUA, după întâlnirea dintre Tudorel Toader și Hans Klemm

Tudorel Toader Hans Klemm

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a declarat că discuţiile pe care le-a avut marţi cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, "au avut loc în spiritul cooperării".

După întâlnire, ambasadorul a anunțat că va fi emis, în premieră, un comunicat comun în care se va specifica ce s-a discutat.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă comunicatul:

Citește și: Toți utilizatorii români de Facebook și WhatsApp sunt vizați! Nu trebuie să deschideți acest mesaj

”Astăzi, 5 septembrie 2017, domnul prof.univ.dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, și doamna conf. univ. dr. Marieta SAFTA, secretar de stat, au primit vizita E.S. Hans KLEMM, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.

Cu această ocazie, a fost evidențiată cooperarea româno-americană, bazată pe parteneriat și colaborare în domeniul justiției, cu accent pe promovarea de schimburi de bune practici în ariile de interes comun.

Citește și: EXCLUSIV! Absolut halucinant: ce afacere ar avea Erbașu cu Biserica Ortodoxă

Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru un schimb deschis de puncte de vedere și o discuţie fructuoasă în spiritul cooperării în cadrul Parteneratiului Strategic bilateral.”, se precizează în comunicat.

"Eu şi ministrul Toader am avut o discuţie foarte complexă şi fructuoasă în această dimineaţă, într-un spirit pozitiv, cum trebuie să se întâmple, în cadrul Parteneriatului Strategic. Am avut ocazia să discut cu ministrul Justiţiei despre viziunea sa şi despre responsabilităţile sa ca ministru", a subliniat diplomatul american după întrevederea cu Tudorel Toader.

Citește și: Andreea Bănică are un nou proiect! La ce post de televiziune o veți vedea din toamnă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.