Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest SPONTAN la DNA: 'Kovesi la poligraf - Ați fost acasă la Oprea'

Inquam Photos / Octav Ganea
Plesoianu DNA

Protest spontan la sediul DNA, miercuri dimineață. Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a venit miercuri la sediul DNA pentru a protesta față de refuzul Laurei Codruța Kovesi de a merge la audieri în Parlament. Alături de parlamentar se află aproximativ zece persoane.

Liviu Pleșoianu a declarat că o așteaptă pe Laura Codruța Kovesi să iasă din instituție pentru a-i adresa o singură întrebare: „Ați fost doamna Kovesi la Oprea acasă?”. Parlamentarul a afișat o coală de hârtie, având mesajul „Kovesi la poligraf. Ai fost acasă la Oprea?”.

SURSE - Traian Băsescu și-a ales moștenitorul în fruntea PMP

„Întrebările pe care trebuie să i le adresez doamnei Kovesi sunt una: doamna Kovesi ați fost sau nu ați fost în casă la Gabriel Oprea în 2009? E foarte simplu. Doamna Kovesi stă baricadată în templul anticorupție și refuză să se prezinte în fața comisiei de anchetă legal constituită, deși mai nou are și o decizie a Curții Constituționale care o obligă. Domnia sa consideră că nu e bine să nu vină și să stea ascunsă aici. Atunci am considerat că mai bine mă prezint eu. Voi sta până va ieși. (...) Să fie și ea supusă testului poligraf: Ați fost sau nu ați fost în sufrageria lui Oprea?”, a declarat Liviu Pleșoianu.

Nu în ultimul rând, deputatul PSD Liviu Pleșoianu a lansat o întrebare publică și ambasadorului SUA, Hans Klemm: „O protejați pe doamna Kovesi? America, partenerul nostru strategic, o protejează pe Laura Codruța Kovesi.”

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.