Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ- TAROM are un nou director general

tarom a380 (2)

Directorul general interimar al Tarom, Daniela Dragne, a demisionat din motive personale. Reunit în ședință, Consiliul de Administraţie al Companiei Tarom l-a numit luni în funcţia de director general interimar pe Wolff Werner Wilhelm.

In temeiul Legii 31/1990, Wolff Werner Wilhelm are contract de mandat pe 4 luni.

Decizia vine ca urmare a evaluarii mai multor candidaturi inainte catre CA Tarom.

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat că până pe 5 decembrie secretarul de stat Dragoş Titea, care conduce în prezent o comisie care analizează activitatea companiei aeriene naţionale, va trebui să prezinte un set de propuneri concrete legate de TAROM, propuneri ce vor fi înaintate şi premierului. 

"Conducerea TAROM este exercitată printr-un Consiliu de administraţie, când Consiliul de administraţie va decide o să avem un nou director general", a declarat ministrul Transporturilor la plecarea de la întâlnirea pe care a avut-o, luni, la Parlament, cu senatorii PSD, fiind întrebat dacă la TAROM a fost numit un nou director general.

UPDATE

Compania TAROM informeaza ca in urma sedintei de astazi, 20 noiembrie 2017 a Consiliului de Administraţie al Companiei TAROM, in temeiul Legii 31/1990 a societăților, Wolff Werner-Wilhelm a fost numit in functia de Director General TAROM. Mandat Interimar pentru o perioada de patru luni. Decizia vine ca urmare a evaluarii mai multor candidaturi inaintate catre Consiliu de Administrație Tarom.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA), se anunţă într-un comunicat de presă remis STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.