Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Traian Băsescu îşi scrie autobiografia

Basescu - romanicurata.ro

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat că îşi scrie autobiografia. Într-o intervenţie la B1 TV, în dialog cu Mihai Tatulici, Băsescu a mărturisit că va scrie o carte despre viața lui, din care toată lumea va putea afla adevărul despre el.

"Am să vă dau eu să citiţi cartea despre mine, atunci când o să o termin, și atunci veți afla adevărul. În scris și vorbit fac tot atâtea greșeli de limbă română câte faceți și dumneavoastră. În liceu am avut profesori de gramatică excepționali, știu cum se despart cuvintele, știu cum se scrie m-am", a declarat Traian Băsescu.

Referitor la cartea scrisă de Adriana Săftoiu despre perioada în care Băsescu a fost președinte, fostul șef de stat a subliniat că nu a încheiat nicio înțelegere secretă cu un om politic sau partid și că nu i se poate imputa acest lucru.

"Nu există om politic care să îmi poată imputa ca în cei 20 de ani de politică, dintre care 10 președinte, care să poată spune că am avut o înțelegere secretă cu vreun partid sau om politic. Toate înțelegerile pe care le-am făcut, le-am făcut publice", a subliniat Băsescu la B1 TV, potrivit romanialibera.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.