Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Veşti proaste pentru Halep. Victoria Carolinei Garcia i-a dat toate calculele peste cap

www.reuters.com
Simona Halep

Veşti proaste pentru Simona Halep înaintea meciului cu Elina Svitolina. Dacă în primă instanţă românca trebuia să câştige un singur set pentru a ajunge în semifinale, toate calculele s-au dat peste cap după ce jucătoarea franceză Caroline Garcia a învins-o pe daneza Caroline Wozniacki.

Acum, pentru a-şi asigura ultimul loc în semifinalele de la Turneul Campioanelor, Halep trebuie să câştige confruntarea cu jucătoarea ucraineană.

Tenismena Caroline Garcia, locul 8 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 0-6, 6-3, 7-5, pe daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în penultimul meci din cadrul Grupei Roşii a Turneului Campioanelor. În urma acestui rezultat, Elina Svitolina a fost eliminată din competiţia de la Singapore.

Partida a durat două ore şi 19 minute şi la capătul ei, în ciuda înfrângerii, Wozniacki a câştigat Grupa Roşie, cu două victorii şi un meci pierdut.

Cu Garcia, daneza a servit pentru meci în decisiv, la 5-4, însă adversara ei a reuşit să câştige următoarele trei ghemuri la rând. La 5-5, franţuzoaica a revenit, pe propriul serviciu, de la 0-40.

Caroline Wozniacki va evolua în semifinale cu americanca Venus Williams, locul 5 WTA.

Citeşte şi: Ministerul Transporturilor vrea CREŞTEREA cheltuielilor salariale la CFR Marfă, deşi compania are pierderi FABULOASE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.